Shockwave revisiekits

Alles wat u hoeft te weten voor een betrouwbare, consistente en effectieve behandelsessie

Storz Medical Shockwave Revisie kits alles wat u moet weten

Regelmatig onderhoud van uw Storz Medical Shockwave Therapy-apparaat is essentieel om ervoor te zorgen dat uw apparaat betrouwbare, consistente en effectieve behandelsessies levert. Afhankelijk van het gebruiksniveau en na verloop van tijd zullen sommige onderdelen van het apparaat en het handstuk vervangen moeten worden vanwege lichte slijtage. Het meest voorkomende onderhoud aan elk apparaat voor schokgolftherapie is de revisieset, deze wordt vervangen in het Falcon-radiaalhandstuk en kan ter plaatse door de arts of therapeut worden gedaan.

REVISON Kits Storz.png

Wanneer is het aan te raden om de revisiekit te gebruiken?

Storz raadt aan om een revisie uit te voeren bij 1 miljoen schokken. Dit is echter afhankelijk van de mate van gebruik en hoe vaak de applicator wordt schoongemaakt. Een van de vele voordelen van het kiezen van het STORZ-apparaat is dat de revisiekit gemakkelijk in enkele minuten kan worden vervangen zodat u snel een volgende behandeling kan doen en dit in tegenstelling tot concurrerende apparaten op de markt.

Hoe weet ik wanneer ik de revisiekit moet vervangen?

Een nieuwe revisiekit is ontworpen om 1 miljoen schokken mee te gaan. Bij routinematige reiniging en onderhoud kan uw revisie iets langer duren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de behandeling. Wanneer u het handstuk gebruikt – als u merkt dat de frequentie van de drukgolven iets verandert of hapert, als het projectiel in de buis blijft steken, of als het niet hetzelfde ‘voelt’ en consistent klinkt, dan raden we aan om de buis dmv de reinigingsborstel en het projectiel schoon te maken. Verandert dit niets, dan is hoogstwaarschijnlijk een nieuwe revisie nodig. Een nieuwe revisiekit zorgt ervoor dat u kwaliteitsbehandelingen levert.

TIP – Houd altijd een revisieset bij de hand zodat u uw behandelingen niet hoeft uit te stellen.

Wat wordt er vervangen tijdens een revisie?

De afdichtringen, het projectiel en de geleidebuis moeten altijd worden vervangen bij elke revisie van het handstuk.

Waaruit bestaat de Revisiekit?

Inhoud van de R-SW revisieset

· 2 projectielen

· 2 geleidebuizen

· 2 afdichtringen

Hoe de juiste revisiekit bestellen?

Type handapplicator Beschrijving Model revisiekit
Ultra Falcon Short

Ref 31.24.60

Ultra Long

Ref 31.24.25

Elite Long

Ref 31.24.25

=> Bestellen kan via deze link

Welkom bij Tendim

Medische en paramedische producten voor kinesitherapeuten, sport- en fitnessclubs, ziekenhuizen en RVT’s.

Bienvenue chez Tendim

Matériel médical et paramédical pour physiothérapeutes, clubs sportifs et clubs de fitness, hôpitaux et maisons de retraites.