Over Tendim

Tendim is een totaalleverancier van revalidatiemateriaal voor kinesitherapeuten, revalidatiecentra, ziekenhuizen en woon-en zorgcentra. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid gamma aan functionele trainingshulpmiddelen voor fitness, sport en personal training…

Tendim is steeds op zoek naar nieuwe, innoverende producten en behandelmethoden zodat

  • u als therapeut met uw deskundigheid uw patiënten beter en sneller kan behandelen,
  • u als sporter beter kan presteren en recupereren,
  • u als patiënt beter en sneller kan revalideren,
  • ….

Bent u van plan om een nieuwe praktijk op te starten of uw huidige praktijk uit te breiden, contacteer ons voor een persoonlijke offerte.

Tendim biedt ook de interessante leasingformules aan in samenwerking met BNP Paribas Leasing solutions en dit voor investeringen vanaf EUR 1.250. Bij een financiële Leasing met aankoopoptie financiert BNP Paribas Leasing Solutions de aankoop en is eigenaar van het materieel, maar draagt het volledige risico geassocieerd met het gebruik ervan over aan de huurder. Met deze vorm van financiering weet u als klant op voorhand de prijs voor de aankoop van het materieel wanneer het leasingcontract ten einde loopt. Deze waarde, aankoopoptie genoemd, wordt op het contract vermeld (dit bedraagt meestal 3% van de aankoopwaarde). Aan het einde van het contract heeft u de mogelijkheid om de aankoopoptie te lichten en eigenaar te worden van het materieel. Contacteer ons voor meer informatie.

 

Welkom bij Tendim

Medische en paramedische producten voor kinesitherapeuten, sport- en fitnessclubs, ziekenhuizen en RVT’s.

Bienvenue chez Tendim

Matériel médical et paramédical pour physiothérapeutes, clubs sportifs et clubs de fitness, hôpitaux et maisons de retraites.