Indiba bij stress incontinentie

Nieuwe studie

Stress urine incontinentie (SUI) heeft een ernome impact op de kwaliteit van het leven, met persoonlijke en sociale gevolgen, een sterke negatieve invloed op het psychologische en relationele welzijn. De prevalentie van SUI bij de volwassen vrouwelijke bevolking varieert met betrekking tot de bronnen van 4% tot 35%(2) en kan oplopen tot 50% van de postmenopauzale vrouwen (3).

SUI is een multifactoriële aandoening in relatie tot veroudering, bevalling, menopauze en hormonale veranderingen. Het vrouwelijk genitale gebied
verliest haar balans wat kan leiden tot verschillende aandoeningen zoals: atrofische vaginitis, verminderd gevoel tijdens coïtus en stress-urine-incontinentie (SUI) (4, 5). Het niet goed functioneren van de bekkenbodemspieren kan de belangrijkste determinant zijn bij stress en drang urine-incontinentie.

Via onderstaande link kan u de studie raadplegen

Indiba In Urinary Incontinence INDIBA 2020 MKT1832 EN V2

Welkom bij Tendim

Medische en paramedische producten voor kinesitherapeuten, sport- en fitnessclubs, ziekenhuizen en RVT’s.

Bienvenue chez Tendim

Matériel médical et paramédical pour physiothérapeutes, clubs sportifs et clubs de fitness, hôpitaux et maisons de retraites.