desktop

Een mooie, strakke en efficiënt ingerichte oefenruimte

Bij Tendim kan je terecht voor deskundig advies en ontwerp. We zorgen ook voor de levering en installatie. Contacteer ons voor meer informatie

desktop

Radiale shockwave by Storz Medical

Shockwaves stimuleren de regeneratie van spierweefsel en versnellen het genezingsproces.

desktop

Op zoek naar een behandeltafel?

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment en dus zeker een model dat voldoet aan jouw wensen. Kom ze testen in onze showroom.

Meer info
desktop

Snelle pijnbestrijding met Lightforce lasertherapie

De therapeutische lasers van LightForce® staan wereldwijd bekend om hun innovatieve technologie en empirisch onderbouwde therapeutische oplossingen.

Meer info
desktop

Nieuw in ons gamma - Sportvloeren van Pavigym

De hoogste kwaliteit hygiënische vloeroplossingen voor fitness, sportscholen, kinesitherapiepraktijken, oefenruimtes,…

Meer info

Tendim

De totaalleverancier van revalidatieproducten voor kinesitherapeuten, revalidatiecentra, ziekenhuizen en woon-zorgcentra.

 

Uw specialist in revalidatiemateriaal en zoveel meer

Wij staan voor een uitgebreid gamma van innovatieve en kwalitatieve producten, van verbruiksproducten tot investeringsproducten.

Ontdek ons ruim gamma aan revalidatie apparaten en materialen
 

Shockwave

Als specialist in shockwave kiezen wij voor de toestellen van STORZ MEDICAL. Door de ervaring die Storz Medical bezit, is het merk vandaag de dag marktleider in shockwavetherapie, mede dankzij zijn innovatieve technologieën en excellente vaardigheden.

Lees meer
 

INDIBA Activ

INDIBA kan onafhankelijk worden gebruikt of als aanvulling op manuele therapie om snelle en effectieve resultaten te bereiken. De indicaties zijn revalidatie, traumatologie / reumatologie, bekkenbodem en fysio-esthetiek.

Lees meer

Nieuwe producten

Wij zijn steeds op zoek naar innoverende producten die patiënten helpen beter en sneller te revalideren en/of zijn prestaties te verbeteren. In ons aanbod vind je producten die een toegevoegde waarde bieden aan therapeuten, sporters, coaches en patiënten. 

Klantendienst

Openingsuren

Ma, Di, Wo en Do

8.30 tot 17u


Vr

8.30 tot 15u


Laat je inspireren

Onze selectie van must-haves voor elke gezondheidsspecialist. Laat je inspireren en zorg met deze apparaten dat je patiënten beter revalideren en je sporters beter presteren.

Onze workshops

Je kunt bij ons ook terecht voor leerrijke workshops. We leren je onze producten beter kennen, om zo jouw technieken en onze apparatuur optimaal te laten matchen.

Ontdek al onze workshops

Welkom bij Tendim

Medische en paramedische producten voor kinesitherapeuten, sport- en fitnessclubs, ziekenhuizen en RVT’s.

Bienvenue chez Tendim

Matériel médical et paramédical pour physiothérapeutes, clubs sportifs et clubs de fitness, hôpitaux et maisons de retraites.