desktop

Onze expertise, jouw ruimte

Het goed ontwerpen en inrichten van een oefenruimte is belangrijk om het beste uit de beschikbare ruimte te halen.

Contacteer ons
 

STAP 1 - Onderzoek en advies

De eerste stap is om met elkaar in gesprek te gaan om jou, jouw ruimte en jouw visie te leren kennen. We bespreken wat je graag wilt en hoe we je kunnen helpen dit te realiseren. Indien nodig komen wij graag bij je langs of vragen wij om meer foto’s. Zo kunnen we nóg beter rekening houden met eventuele bijzonderheden zoals schuine wanden, lage plafonds of pilaren. Nadat wij een duidelijk beeld hebben van jouw wensen en de mogelijkheden van jouw trainingsruimte, geven we jou professioneel advies op maat.

 

STAP 2 - Ontwerp van jouw oefenruimte

Op basis van ons eerste gesprek en ons advies gaan we aan de slag met het maken van jouw persoonlijke 3D visuals. Met dit persoonlijke 3D-ontwerp kunnen wij jou alle mogelijkheden laten zien en een realistisch beeld geven van de look en feel van jouw gym. In deze stap gaan we ook kijken of al je wensen passen in de beschikbare ruimte. Onze experts houden er rekening mee dat er voldoende ruimte is om te bewegen en te trainen én houden voldoende ruimte beschikbaar voor opslag van materialen. Samen met onze expert creëer je de meest geschikte indeling voor jouw gym.

 

STAP 3 - Levering & installatie

De derde en laatste stap is de levering en installatie van de materialen op een datum die jou het beste uitkomt. Onze vakmensen zorgen voor een vlotte levering, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken! Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is je deuren (her)openen en je patiënten helpen de beste versie van zichzelf te worden!

Kwalitatieve producten

Scherpe prijs

Personalisatie sprinttracks

Maatwerk

Uitgebreid gamma

De samenwerking verliep uiterst soepel. Directe communicatie, meedenkend en oplossingsgericht. Met behulp van 3D-beelden hebben we samen de materialen uitgekozen. De levering en installatie verliepen ook vlekkeloos.

Robin Kleen - De Unit

De materialen zagen er uitstekend uit en de professionele benadering voelde meteen goed. Aanpassingen waren op elk moment mogelijk en er werd actief meegedacht over alternatieven.

Beau - Studi0 Beau

Wil jij ook een oefenruimte beginnen, vernieuwen of uitbreiden?

Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je om de tafel om te kijken hoe wij het beste uit jouw beschikbare ruimte kunnen halen. 

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, of vul het contactformulier hiernaast in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

03 449 22 27

Contact via landingspagina

Welkom bij Tendim

Medische en paramedische producten voor kinesitherapeuten, sport- en fitnessclubs, ziekenhuizen en RVT’s.

Bienvenue chez Tendim

Matériel médical et paramédical pour physiothérapeutes, clubs sportifs et clubs de fitness, hôpitaux et maisons de retraites.