Strapit active taping cursus – dynamische tape vs. klassieke tape

Op zaterdag 24 juni 2023 organiseren we een Strapit Active taping cursus voor fysiotherapeuten. De Strapit Active Tape is een multi-directionele tape (rekbaar in lengte én breedte) die niet vervormt noch zijn trekkracht verliest wat betekent dat je een consistente ontlasting en ondersteuning  krijgt van zachte weefsels en gewrichten.

Tijdens deze cursus zullen we het niet uitsluitend hebben over Strapit tape maar ook klassieke taping methoden komen aanbod. In functie van de pathologie en doelstelling bepalen we de meest aangewezen techniek en tape gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Deze cursus biedt dus een uitstekende gelegenheid om je kennis en vaardigheden op het gebied van taping te verbeteren en bij te leren over de nieuwste technieken en benaderingen.

 

Tijdens de cursus zullen een ervaren instructeur je begeleiden bij het leren van verschillende taping technieken en zal je de kans krijgen om deze technieken zelf in de praktijk te brengen. De Strapit taping cursus is geschikt voor fysiotherapeuten van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Of je nu net begint met taping of al enige ervaring hebt, je zult zeker nieuwe inzichten opdoen en je vaardigheden verbeteren.

 

Als je geïnteresseerd bent in het bijwonen van de cursus, stuur dan een e-mail naar info@tendim.be. Je ontvangt dan verdere informatie over de cursus en hoe je kunt betalen. We hopen je op zaterdag 24 juni te zien op de Strapit taping cursus en kijken uit naar een inspirerende en productieve dag!

 

  • Locatie: Praktijk Moens, Paalstraat 197, 2900 Schoten
  • Lesgever: Ben Arnouts
  • Datum: zaterdag 24 juni 9 u – 17u
  • Prijs: EUR 185,00 – inclusief lesmateriaal, lunch en koffie/thee.
  • Accreditatie: aangevraagd

 

Reeds interesse in de Strapit Active Tape? Bestel jouw favoriete tape dan via onderstaande links

Welkom bij Tendim

Medische en paramedische producten voor kinesitherapeuten, sport- en fitnessclubs, ziekenhuizen en RVT’s.

Bienvenue chez Tendim

Matériel médical et paramédical pour physiothérapeutes, clubs sportifs et clubs de fitness, hôpitaux et maisons de retraites.