Opleiding Indiba Pelvic Health – GRATIS

Indiba Activ wordt in verschillende Europese landen reeds succesvol gebruikt bij pelvische behandelingen. Bovendien wordt er meer en meer onderzoek gedaan naar de effecten van de unieke 448kHz stroom op het menselijk lichaam (ook voor Pelvische reëducatie).

Ontdek de mogelijkheden van Indiba voor uw praktijk. Deze gratis opleiding, gegeven door Alma Brand is zowel voor mensen die al Indiba gebruiken als voor therapeuten die kennis willen maken met deze doeltreffende technologie.

Alma Brand is bekkenfysiotherapeut MSPT met aantekening Seksuologie en Psycholoog MSc en ook werkzaam als buitenpromovenda bij de Open Universiteit, waar ze onderzoek doet naar: “Characteristics of young adult women in a pelvic physical therapy practice in the Netherlands”.

Een Indiba behandeling:

  • Versnelt de genezing van episiotomie, keizersnede …
  • Verbetert het vermogen van de bekkenspieren om samen te trekken en te ontspannen, waardoor de pijn wordt verminderd.
  • Vermindert chronische bekkenpijn
  • Vermindert incontinentie

 

Schrijf u nu in voor deze unieke opleiding op zaterdag 25 april van 9u – 14u.

Locatie: LBC, Potvlietlaan 2, 2600 Antwerpen (Berchem)

Inschrijven via bert@tendim.be

 

Testimonia INDIBA Pelvic floor

Wat zeggen therapeuten:

“Wij hebben lang nagedacht over de aanschaf van Indiba. Via collega’s hoorde ik over de goede resultaten en na een opleiding was ik benieuwd naar de meerwaarde van Indiba voor mijn praktijk. Ondertussen kan ik Indiba niet meer missen. Het is een meerwaarde binnen de bekkenfysiotherapie  en we hebben goede resultaten bij litteken behandeling (episiotomie en na fistel operaties oa), bij doorbloedingsverbetering (atrofie,afgenomen circulatie door spierspanning) en bij pijnproblematiek bij pelvische patiënten.” (Fetske Hogen Esch – bekkenbodemtherapeut).

“Mijn klanten zijn heel blij dat ik een INDIBA voor hen heb aangeschaft. Sinds ik de INDIBA integreer in mijn werk zijn hun behandelingen aangenamer, behandeltrajecten korter en minder pijnlijk en behandelresultaten beter, sneller en langduriger. Mensen kunnen na lange tijd bijvoorbeeld weer zitten zonder pijn, seks hebben zonder pijn, beter functioneren in hun dagelijks leven en blessures en littekens helen sneller en beter. Ik ben zelf ook heel blij met mijn INDIBA, want hij geeft mijn werk een extra dimensie, maakt behandelen lichter, liever en effectiever en ik kan op plekken behandelen, waar ik anders niet bij kan komen. Kortom, INDIBA is een absolute meerwaarde in mijn praktijk.” (Alma Brand – Bekkenbodemtherapeut)

“Ik behandel sinds vele jaren bekkenbodemproblemen. INDIBA introduceerde in mijn praktijk een nieuwe en meer effectieve manier om bekkenbodemproblemen te behandelen. Het zorgt voor een sneller herstel na obstetisch trauma (episiotomieën, c-sectie, snijwonden). Het vermindert chronische bekkenbodempijn (triggerpoint, fibrotisch litteken, chronische cystitis, prostatitis, aambeien enz.). Het verhoogt de collageensynthese en hydratatie bij de behandeling van vulvovaginale dystrofie. Indiba heeft mijn praktijk absoluut effectiever gemaakt, en bovenal zorgt Indiba ervoor dat mijn patiënten meer vertrouwen hebben in de behandeling, omdat ze sneller resultaat boeken.”  (Anna Fulvio – manueel therapeut en bekkenbodemtherapeut).

Wat zeggen patiënten

“Twee maanden na mijn bevalling voelde ik een hevige pijn ter hoogte van het litteken door de episiotomie. Seks was onmogelijk. Daarom heb ik Madame Coudrain en haar revolutionaire apparaat geraadpleegd. Na slechts 1 sessie voelde ik me al veel beter. De huid was niet meer aan het trekken en de aanraking was niet langer pijnlijk. Het gevoel van de elektrode op een gevoelige huid is zeer aangenaam. Ik voelde mijn huid zachter worden en ontspannen binnen enkele minuten … Ik raad deze methode ten zeerste aan voor het welzijn van de vrouw en voor het leven als een koppel”.  (Mevrouw Z, 26 jaar, bevalling eerste kind – behandelend therapeut Stéphanie Coudrain (FR))

“Ik ben 39 jaar oud en ben net op natuurlijke wijze bevallen van mijn eerste baby van 3,7 kg. Ik had een enorme perineale incisie, gevolgd door grote aambeien en een hematoom rond het perineum en de anus. Mijn rug deed pijn, ik kon niet eens normaal lopen en mijn lichaam voelde zwaar aan. Ik realiseerde me nauwelijks dat ik net een baby had gekregen en sinds de bevalling had ik elke dag gehuild. Mijn verloskundige kwam me bezoeken toen we terugkwamen uit het ziekenhuis. Ze was verrast door mijn toestand en vertelde me over het INDIBA® activ-apparaat. Ik voelde me meteen beter na de eerste sessie. Ik voelde hoe de warmte mijn wonde binnendrong en mijn hele lichaam begon beetje bij beetje te ontspannen. Het resultaat was ongeloofelijk na één behandelingssessie. Tijdens de tweede sessie ging de magie gewoon door! Ik kon veel beter lopen en voelde me sterker! Maar het allerbelangrijkste: ik begon van mijn baby te genieten! Tijdens de derde sessie voelde ik een enorme verbetering, ik kon eindelijk normaal gaan lopen en zitten. De perineale incisie geneest goed en de aambeien zijn aanzienlijk afgenomen. De sessies met INDIBA® activeren mijn spieren, ik kan volledig ontspannen en de bloedcirculatie verbeterd. Dankzij INDIBA® activ kan ik eindelijk volledig van mijn baby genieten en hem in mijn armen houden! (Mevrouw S. K., 39 jaar, bevallng eerste kind – behandelend therapeut Stéphanie Coudrain (FR)).