Leasing

Uw investeringsgoederen tegen een aantrekkelijk maandbedrag

Investeringsgoederen wel of niet aan te schaffen kan soms vragen om financiële flexibiliteit. Snel beslissen om te investeren in nieuwe systemen (bvb Indiba, cardiotoestellen) betekent een voorsprong op de concurrentie, maar soms laat het budget het vandaag de dag niet toe. Wij helpen u met een gespreide betaling van deze investeringen.
Met ons leaseplan kunt u de betaling van uw nieuwe praktijkinrichting inclusief installatie spreiden over een langere periode. Hierdoor beschikt u vandaag reeds over de nieuwste apparatuur om het rendement van uw praktijk verder te vergroten, maar spreidt u de kosten over een langere periode.

Hoe werkt het?

We beginnen met het inventariseren van uw wensen en behoeften en vertalen dit naar een passend voorstel. Nadien ontvangt u van ons een offerte en een voorstel om het gespreid te betalen.

Wat kost het?

Wij geven u volledige inzage in de kosten van de financiering. De tarieven zijn scherp en marktconform. Elke aanbieding wordt door ons zorgvuldig bekeken en u ontvangt altijd een voorstel op maat.

In hoeveel termijnen kunt u betalen?

Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunnen wij u een voorstel doen voor het aantal betalingstermijnen (dit varieert tussen 3 en 5 jaar). Op het einde van het contract kan u de aankoopoptie lichten en wordt u eigenaar van het materiaal

Hoe zit het met garanties?

Wanneer u kiest voor de mogelijkheid om gespreid te betalen verandert er niks aan de overeengekomen verkoopvoorwaarden. U heeft volledige garantie op alle aangeboden producten en diensten voor de in de offerte genoemde termijnen. Afhankelijk van de lease overeenkomst kan hierin tevens een machinebreukverzekering voor de contractperiode zijn opgenomen.

Kredietwaardigheidstoets

Alvorens er een definitief contract wordt opgesteld zal er een kredietwaardigheidstoets worden gedaan. In sommige gevallen zal de klant hiervoor gegevens moeten aanleveren. Tendim staat in voor het administratie hieromtrent.

Wat betekend gespreide betaling voor u als klant?

  • Flexibel contract (looptijd)
  • Klant moet niet op zoek gaan naar financiering (aanvraag en administratie gebeurt door Tendim)
  • Snel en discrete kredietanalyse
  • Budget van de klant is onder controle
  • Machinebreukverzekering is eventueel inbegrepen in leasingprijs
  • 100% voorfinanciering (incl. BTW)

Uiteraard staat het u vrij om ook de lease mogelijkheden bij uw eigen geldvertrekker na opvraag van een offerte bij ons. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op via 03 449 22 27of per mail via info@tendim.be