Het gebruik van Indiba Activ bij Pelvic Health

Herbekijk de 3 webinars

Stuitklachten, m. Obturatorius Internus en m. iliopsoas

Docent:

Dr. Marijke Slieker-ten Hove was directeur van het ProFundum Instituut. Zij is 18 jaar verantwoordelijk geweest voor de Masteropleiding Bekkenfysiotherapie in Nederland. Marijke is betrokken geweest bij de ontwikkeling van het bekkenbodemcentrum van het Erasmus MC en heeft jarenlang gewerkt met dr. Schouten, colorectaal chirurg. Op dit moment is zij als bekkenfysiotherapeut betrokken bij de diagnostiek van complexe bekkenbodempatiënten die zijn doorverwezen naar het bekkenbodemcentrum van het Erasmus MC. Dr. Marijke Slieker- ten Hove is lid van het KNGF, van het ICS en van de IUGA.

Overactieve bekkenbodem, seksuele problemen en anale klachten

Docent:

Alma Brand is algemeen en bekkenfysiotherapeute met specialisatie seksuologie en psychologie. Ze is tevens werkzaam als buitenpromovenda bij de Open Universiteit waar ze onderzoek doet naar: “Characteristics of young adult women in a pelvic physical therapy practice in the Netherlands”

Prolaps, littekens en fibrosering, hematomen en spataderen

Docent:

Fetske Hogen Esch is één van de pioniers in het vak. In 1991 richtte ze haar praktijk, Bekkenfysiotherapie Hogen Esch, op. Daarnaast is ze al ruim twintig jaar verantwoordelijk voor de inhoud van het bekkenfysiotherapie onderwijs in Nederland. Fetske is in binnen- en buitenland bekend om haar deskundigheid en persoonlijke benadering met betrekking tot pijnklachten in buik, lage rug en bekken. Dat leidde tot de oprichting van F-act Pelvic Pain Clinic. Patiënten uit de hele wereld weten deze pijnkliniek te vinden. Fetske is lid van het ICS.

=> Link om de webinars te herbekijken: https://www.gotostage.com/channel/tendim

Welkom bij Tendim

Medische en paramedische producten voor kinesitherapeuten, sport- en fitnessclubs, ziekenhuizen en RVT’s.

Bienvenue chez Tendim

Matériel médical et paramédical pour physiothérapeutes, clubs sportifs et clubs de fitness, hôpitaux et maisons de retraites.